BuitenGewoon De Phil brengt de vakantie naar Tilburg

Net buiten het centrum in een idyllische tuin

In de tuin van de welbekende karakteristieke villa De Philharmonie is BuitenGewoon De Phil. De naastgelegen tennisbaan is omgetoverd met een strakke grindvloer en er zijn modieuze stretchtenten geplaatst waardoor je jezelf bij aankomst meteen in een vakantiesfeer waant. De geur van de egg-grills maakt het vakantiegevoel compleet. 

Net buiten het centrum in een idyllische tuin

In de tuin van de welbekende karakteristieke villa De Philharmonie is BuitenGewoon De Phil. De naastgelegen tennisbaan is volgestort met 52 ton grind en er zijn modieuze stretchtenten geplaatst waardoor je jezelf bij aankomst meteen in een vakantiesfeer waant. De geur van de egg-grills maakt het vakantiegevoel compleet. 

Het concept Buitengewoon

Ieder weekend kan er op reservering genoten worden van diner- of borrelarrangement waarbij de egg-grills centraal staan. In een ongedwongen sfeer kunnen mensen genieten van mooie gerechten. In het arrangement wordt ieder half uur voor een gerecht of amusehapje gezorgd, de drank is inclusief. U kunt zo lang blijven als u wil.

Wij willen jullie verblijf bij ons lekker ongedwongen insteken. We willen eigenlijk bij de reservering alleen maar weten, hoe laat wij jullie tafel mogen klaarzetten en uit hoeveel personen het gezelschap zal bestaan, volwassenen en kinderen.
Hoe lang jullie dan willen blijven of wat jullie willen gebruiken is geen must om te weten, mocht je al wel weten of je komt voor borrel en/of diner, dan is het fijn als dit bij de reservering wordt aangegeven.

Tarieven & Reserveren

• Borrelarrangement | 2 hapjes en inclusief drank* | €12,50 per uur

• Dinerarrangement | 2 gerechtjes en inclusief drank* | €20,- per uur

• Drankarrangement | zonder hapjes – inclusief drank* | €10,- per uur

• Kinderarrangement Inclusief drankjes | €5,00 **

*Alle arrangementen zijn inclusief bier, wijn, fris en speciaalbieren. Voor €2,50 per uur extra kunt u ook onbeperkt genieten van onze mixdrankjes.
 
**Kinderen mogen onbeperkt gebruik maken van de siroop en waterbuffet en speeltuin. Ze krijgen 2 muntjes voor iets lekkers. Voor het diner hebben we uiteraard een kidsmenu.
 
Reserveer voorbeeld:
Kom een uurtje borrelen en daarna twee uur dineren, dan serveren wij jullie bij de borrel twee amuse hapjes en vervolgens nog vier verassende gerechtjes. De prijs voor een compleet verzorgde avond is dan € 52,50 per persoon.
 
Reserveren kan via: 

Wijnstra Catering

Buitengewoon de Phil is een concept van Wijnstra Catering. Bij Wijnstra Catering weet je zeker dat jouw feest of zakelijke bijeenkomst in goede handen is. Wij verzorgen conceptcatering op hoog niveau en met een creatieve inslag. Ons team is altijd bereid om mee te denken. Wij vinden het belangrijk dat jouw feest een groot succes wordt. Onze producten zijn daarom altijd van hoogwaardige kwaliteit, bereid met verse ingrediënten en een grote diversiteit aan smaken.

Vlakbij maar toch achteraf

De Phil in Tilburg is een authentieke plek. Op een unieke locatie, gelegen tegenover het Koning Willem ll Stadion, op 10 minuten rijden vanaf het station!

“Buitengewoon Genieten”

“Een mooie mediterrane sfeer aan de rand van Tilburg waar niks moet en heel veel kan”, aldus WijZijnTilburg. Meer lezen? Klik dan op de button hieronder om naar het artikel te gaan.

Kids

De kids kunnen heerlijk spelen in onze buiten speeltuin. De speeltuin ligt op een fijne rustige plek en is ruim opgezet. Kids hebben dus alle ruimte om ‘BuitenGewoon’ te genieten in een veilige omgeving. Voor de kinderen hebben wij een arrangement van € 5,00 voor een hele dag inclusief siroop en waterbuffet en iets lekkers.